Laatste Nieuws:

Nieuw:

‘Mediumschap, een Geschenk uit de Hemel’ is het standaardboek over het vák ‘mediumschap’. In het boek worden de theoretische achtergronden, de didactiek, de psychologie en de ethiek van dit beroep uitgebreid behandeld, maar er wordt ook diep ingegaan op de vele verschillende vormen van mediumschap. Auteurs: José Gosschalk en Karel Besseling. Prijs: € 23,50. Bestellen: stuur een mailtje.


Er zijn tv opnames geweest met José. De 2 filmpjes zijn op de site geplaatst onder het kopje Video.


Aanmeldingen voor het nieuwe 1e jaar van de Academie voor Mediumschap in 2018: zie agenda bij groep 24.


Meditatie cursussen. Bij de Agenda en Workshops vind je informatie hierover.

Het Engelse medium Scott Milligan is gespecialiseerd in Fysiek mediumschap en Healing mediumschap. De data voor  2018 staan op de site onder ‘agenda’ .

In 2018: De ‘Academieweek’ bij Kasteel de Berckt te Baarlo van zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei. De Academieweek is voor mensen die aan de Opleiding bij ons verbonden zijn of elders al minimaal 2 jaar les gehad hebben.

De ‘Dutch week’ bij Kasteel de Berckt te Baarlo van zondag 24 juni t/m vrijdag 29 juni 2018.
De Dutch week is open voor iedereen die aan zijn eigen spiritualiteit wil werken en het mediumschap wil beoefenen.


Privé consulten: Wil je een privé consult van Karel Besseling, ga dan naar www.karelbesseling.nl  of karel@karelbesseling.nl

Jose is van 3-5 november en van 5-10 november aan het werk in Stansted.

 


Agenda
2018

De activiteiten vinden plaats bij de Academie voor Mediumschap aan de Flevolaan 42 te Naarden, tenzij er een andere locatie wordt aangegeven.Oefenavonden van Studenten:
Voor de studenten die aan de Academie voor Mediumschap de 3-jarige Opleiding volgen is de oefenavond een mogelijkheid om regelmatig een keer extra te oefenen. Studenten uit het 3e jaar van de Opleiding geven op deze avonden een Demonstratie Mediumschap.
Wil je als gast op deze avonden komen om een privé consult te ontvangen of een demonstratie mediumschap bij te wonen van studenten die de 3-Jarige Opleiding volgen aan de Academie dan ben je van harte welkom.

De Oefenavonden in 2018: Woensdagavond, 14 februari, 14 maart, 25 april, 23 mei en 20 juni.
Toegang: € 10,- per avond voor de gasten. Tijden: 20.00 - 22.00 uur.
Adres: Flevolaan 42 te Naarden.


Cursussen en Workshops van de Academie voor Mediumschap

Cursus: Mediumschap voor Beginners:
Deze 2-daagse kennismakingscursus met Mediumschap is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring met en je niveau van Mediumschap.
Hoe kun je op een goede manier in contact komen te staan met de Spirituele wereld? Wat kun je na twee dagen cursus thuis in de praktijk ermee doen? We maken een begin om je energieniveau te verhogen zodat je niet alleen contact kunt maken met de Spirituele wereld maar ook met je Hogere Zelf. Je leert hoe je contact kunt leggen met een familielid of vriend van degene die tegenover je zit. In deze cursus ga je ook leren om de aura van je medestudenten te lezen op verschillende niveaus via verschillende technieken.
Datum Workshop 2018: vrijdag 16 en zaterdag 17 februari.
of
Datum Workshop 2018: zaterdag 26 mei en zondag 27 mei.
Lestijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor 2 dagen.

Workshop: Ontmoeting Met Je Gidsen:
Op deze dag ga je via verschillende methoden kennis maken met je Helper, je Begeleider op je Spirituele pad in je leven. We gaan naar de verschillende niveaus kijken waarop je je Gids kunt ontmoeten. Hoe kun je de begeleiding van je Gidsen beter aanvoelen, horen of zien? Wil je graag vanuit deze begeleiding leven? Je bent van harte welkom om jeZelf te ontmoeten op deze dag en het team van Gidsen die bij je zijn! Voor verdere informatie over de inhoud van de Workshop kun je kijken onder het kopje "Workshops".  Graag je lunch zelf meenemen.
2018:
Datum Workshop 2018: vrijdag 9 februari. (VOL)
of
Datum Workshop 2018: vrijdag 27 april.

Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-.

Workshop:
Ontdek de Spirit In JeZelf:
Deze Workshop heeft tot doel een breder spectrum van je Mediumschap te ontdekken, om je te laten ervaren via aanmoediging en praktische oefeningen, dat er misschien wel andere aspecten in je ontwikkeling aandacht nodig hebben om de vooruitgang waarnaar je verlangt te kunnen verwezenlijken.
Het is een Workshop waaraan mensen deelnemen met verschillende niveaus, ik hoop dat jullie de belangrijkheid inzien van het delen van ervaringen waar je ook bent in je ontwikkeling. De reis naar jeZelf hoeft niet een eenzame reis te zijn: het kan een gezamenlijk avontuur zijn wanneer we met elkaar werken.
Laat het een Workshop zijn van liefde, lachen en een traan (van ontroering) terwijl we de Spirit in onsZelf ontdekken!
Thema’s die aan bod komen zijn: Je Zelf, Je Geest, Telepathie, Inspiratie, Jouw boodschap, Mentaal Afstemmen op…, Het Doel van Mediumschap, Symbolen.
2018:
Datum Workshop: zondag 11 maart.
Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-

Workshop: Aura’s zien en lezen.
In deze workshop leer je:
De aura van een ander te voelen, via verschillende methoden.
Te onderscheiden welke energie in je aura van jou is en welke energie niet bij jou hoort.
Oefeningen om je aura te versterken.
Methodes waardoor je aan het eind van de dag niet ‘opgebrand’ bent.
De energie te voelen van iemand via een voorwerp.
Kleuren in de aura waar te nemen.
2018:
Datum Workshop: donderdag 26 april.
Tijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 75,-


Workshop Meditatie technieken:
Meditatie is een belangrijke voorwaarde om te kunnen versmelten in een Mediamieke link tijdens je werk als Medium en om in 'de flow' te blijven tijdens een contact met de Spirituele Wereld. In deze 2-daagse workshop worden de Meditatie technieken, zoals die in Engeland onderwezen worden, onderricht: 1. De 'versmeltingstechniek met de Spirituele Wereld' alswel 2. De methode hoe je 'in the Power zit' om meer contact en een betere afstemming met de gidsen te krijgen waarmee je in je mediumschap werkt. Het grootste deel van de workshop zullen we echter werken met de klassieke Indiase Meditatie methodieken, zoals verlichte meesters als Yogananda die aan hun studenten onderwezen. We hebben het over methoden die kosmische energie het lichaam binnentrekken ('Energisation methodieken'), technieken die de etherische wervelkolom magnetiseren, technieken die de ademhaling zo goed als stilzetten, waardoor je hart langzamer gaat kloppen en je zintuigen dus minder gestimuleerd worden zodat je denken stopt (de 'Hong Sau'-techniek), en we hebben het over Mudra's. Verder werken we aan integratie van Meditatie in ieder uur van je dagelijks leven (Karma-Yoga, Gyana-Yoga, Bhakti-Yoga en Raja-Yoga). Deze workshop wordt gegeven voor maximaal 14 personen tegelijk i.v.m. intensieve begeleiding. De workshop is bedoeld voor mensen die het verlangen hebben om -indien mogelijk elke dag- te gaan mediteren. De training wordt gegeven door Karel Besseling.
2018:
Datum Workshop ‘Meditatie technieken’:
zaterdag 19 mei en zondag 20 mei.
De tijden voor de workshop zijn: 10.00 uur - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor de 2 dagen.

Gratis Meditatieavonden:
Voor cursisten die deelgenomen hebben aan de meditatie workshops zijn er meditatieavonden, waarop gezámenlijk gemediteerd wordt.
Binnenlopen vanaf 19.30 uur; mediteren van 20.00 tot 22.00 uur. 
De data van de meditatieavonden in 2018 zijn: woensdagen: 24 januari, 28 februari, 28 maart, donderdag 26 april, woensdag 30 mei, donderdag 21 juni,  september,  oktober,  november en  december wordt nog bekend gemaakt.

Cursus Healing Mediumschap Mixed Levels:
In deze 2-daagse training wordt je onderricht in de technieken rond healing mediumschap. Stap voor stap wordt je begeleid in het versmelten met je healinggids(en) en in alle verdere aspecten van healing mediumschap, zoals een fysieke bodyscan. We kijken naar jouw potentie en de mogelijkheden die er zijn om je gaven optimaal te ontwikkelen. Het is mixed levels qua ervaring met healing mediumschap dus iedereen is welkom. Graag zelf je lunch meenemen. Voor mensen die de Opleiding volgen is deze cursus een prachtige aanvulling! Het aantal deelnemers is beperkt deze dagen.
Datum Workshop 2018: donderdag 29 maart en vrijdag 30 maart.
Datum Workshop: zaterdag 9 juni en zondag 10 juni
We beginnen beide dagen om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur.
Het lesgeld is € 150,- voor 2 dagen.

Workshop ‘Terugkomdag’ Healing:
Terugkomdag Healing’ voor degene die al een Healingcursus gevolgd hebben. Op deze dag kun je bespreken waar je tegenaan loopt met je healingen. De groep is klein zodat we uitgebreid op de situaties uit je praktijk in kunnen gaan. Het is ook goed om ervaringen van andere healing mediums te horen. Natuurlijk zijn er nieuwe oefeingen die we gaan doen om het contact met de spirituele wereld te verdiepen.
Datum Workshop 2018: donderdag 15 maart.

We beginnen de dag om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur.
Het lesgeld is € 75,- voor 1 dag.


Docententraining.
De training is bedoeld voor studenten die enkele jaren zijn afgestudeerd aan de Academie voor Mediumschap, praktijkervaring hebben opgebouwd en groepen studenten en belangstellenden willen gaan informeren over- en begeleiden in aspecten van Mediumschap. Tijdens de training besteden we aandacht aan de didactiek van mediumschap. Je zult praktisch les gaan geven aan een groep studenten, waarbij gekeken wordt of je in de power staat en een goede lesopbouw hebt. Uiteraard wordt ook gekeken naar vocabulaire, articulatie, lichaamstaal en doelmatigheid en originaliteit van de lesstof.
Datum Workshop 2018: vrijdag 25 mei en donderdag 31 mei. (nog 1 plaats vrij)
We beginnen om 9.30 uur en eindigen om 17.30 uur. De kosten voor deze 2 dagen zijn € 150,-.  

Cursus Trance en Fysiek Mediumschap: Scott Milligan.
Het Engelse Medium Scott Milligan komt ook in 2017 en 2018 in het Centrum een aantal cursussen geven. Het accent ligt op trance en fysiek mediumschap en het ervaren van de verschillende lagen van bewustzijn. Hierdoor zul je in staat zijn via de handvatten die je krijgt je thuis verder te ontwikkelen in deze verschillende stadia. Twijfel je of je hier aan toe bent? Je kunt altijd even met me overleggen via een mail of de telefoon.

Ik ben al jaren bevriend met Scott en kan je verzekeren dat deze dagen absoluut de moeite waard zijn om te volgen.


Data cursussen en seances voor 2017 en 2018

Data voor Maart 2018:
Van maandag 5 maart t/m vrijdag 9 maart: groep D. (Nog 1 plaats vrij)
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Op dinsdagavond 6 maart vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (VOL)

Data voor Mei 2018:
Van maandag 30 april t/m vrijdag 4 mei: groep C.
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Op dinsdagavond 1 mei vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (VOL)

Data voor Juni 2018:
Van maandag 11 juni t/m woensdag 13 juni: groep E.
Dit is een 3-daagse cursus voor mensen die nog niet eerder met Scott als docent gewerkt hebben, maar die al wel ervaring met mentaal mediumschap (bv. privé-consulten) hebben.
Lesgeld:€ 225,-
Op dinsdagavond 12 juni vindt er een séance fysiek mediumschap plaats, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (VOL)


Data voor September 2018: 
Van maandag 3 september t/m vrijdag 7 september: Gevorderden, groep B. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.

Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 4 september, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (VOL)


Data voor Oktober 2018: 

Van maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober: Gevorderden, groep A. 
Dit is een 5-daagse cursus voor studenten die al eerder met Scott gewerkt hebben of met een andere docent mbt Trance.
Maandag 15 oktober t/m vrijdag 19 oktober. Lesgeld is € 300,-
De séanceavond is op dinsdagavond 16 oktober, aanvang 19.00 uur. € 50,- entree. (VOL)


Als je je voor een cursus wilt aanmelden kun je me een mailtje sturen.

Ditzelfde geldt voor wanneer je je voor een seance van Scott wilt aanmelden.

Tijden cursus-dagen: 10.00 - 17.00 uur.

Lesgeld: € 225,- voor een 3-daagse en € 300,- voor een 5-daagse workshop. Séance: € 50,-

ACADEMIE VOOR MEDIUMSCHAP  3-jarige beroepsopleiding.
De Academie voor Mediumschap verzorgt een 3-Jarige Opleiding voor degene die zich als medium willen ontwikkelen.
tel.nr: 035 - 69 70 116 of 035 - 69 42 45 8.
mobiel José: 06 - 12 96 10 47
Adres: Flevolaan 42 Naarden.

Het lesgeld per jaar is € 825,-. Een lesjaar bestaat uit 11 lesdagen. Het adres is Flevolaan 42 te Naarden
De lesdagen zijn van 10.00 - 17.00 uur. Als je examen doet in het 3e jaar betaal je € 100,- extra voor examengeld.
Als docent aan het Arthur Findlay College te Stansted, Engeland, zal ik de criteria die we op de College hanteren toepassen in de Opleiding.
Je kunt je per jaar inschrijven. De docenten aan de Academie zijn: José Gosschalk en Karel Besseling.
We werken veel samen met Docenten van het Arthur Findlay College te Stansted, zoals Paul Jacobs, Mavis Pittilla, Natalie Walker, Su Wood, Chris Drew en Andy Byng. Tijdens de interne week die je 1 keer per jaar ‘moet’ volgen kun je les van docenten van de College krijgen.
Voor verdere informatie over de Academie kun je het kopje "Academie" aanklikken.


Groep 19:
De data voor het Derde jaar van Groep 19:
Zondagen: 3 en 17 september, 1 en 15 oktober, 12 en 19 november, 10 december.
Data 2018: 21 januari, 4 en 18 februari, 25 maart.
Het lesgeld is dit jaar € 925,- ( inclusief examengeld).

Datum Academieweek 2018: Zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei.
Docenten in de Academieweek zijn: Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan, Karel Besseling en Jose Gosschalk.

De Academieweek wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl. btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl. btw en dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl


Groep 20:
De data voor het Derde jaar van Groep 20:
Vrijdagen: 1, 15 en 29 september, 13 oktober, 17 en 24 november, 8 december.
Data 2018: 19 januari, 2 februari, 2 en 23 maart.
Het lesgeld is dit jaar € 925,- ( inclusief examengeld).

Datum Academieweek 2018: Zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei.
Docenten in de Academieweek zijn: Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan, Karel Besseling en Jose Gosschalk.

De Academieweek wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl. btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl. btw en dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl


Groep 21:
De data voor het Tweede jaar van Groep 21:
Zaterdagen: 2 en 23 september, 7 en 21 oktober, 25 november, 9 december.
Data 2018: 10 en 31 maart, 29 april.
Psychologiedagen groep 1: zaterdag 27 januari en zaterdag 10 februari
Psychologiedagen groep 2: zondag 28 januari en zondag 11 februari
Laat José even weten in welke groep je deze dagen wil volgen.

De data voor het Derde jaar van Groep 21:
Zaterdagen: 8 en 22 september, 6 en 21 oktober, 24 november, 15 december.
Data 2019: 26 januari, 9 februari, 2 maart, 27 april en 8 juni.

De  datum van de Academieweek 2018: Zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei.
Docenten in de Academieweek zijn: Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan, Karel Besseling en Jose Gosschalk.

De Academieweek wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl. btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl. btw en dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: Lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De datum van de Dutch Week 2018: Zondag 24 juni t/m vrijdag 29 juni.
De docenten van de Dutch week in 2018 zijn: Chris Drew, Nathalie Walker (Healing), Su Wood (Spirit Art) en José Gosschalk. Tijdens deze week is er dus naast het ‘gewone mediumschap’ ook een healinggroep en een creatieve groep.
De Dutch week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl btw dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: Lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap van de docenten, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee met wat lekkers erbij.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

Mocht je niet kunnen in deze week, dan kun je je ook opgeven voor de Academieweek (totdat die “vol” is). De Academieweek is van zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei 2018.
De docenten van de week zijn Karel Besseling, Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan en Jose Gosschalk.
De kosten zijn hetzelfde voor beide weken. In de Academieweek is er geen healing groep en geen spirit art groep.

Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl


Groep 22:
De data voor het Tweede jaar van Groep 22:
Donderdagen: 14 en 28 september, 12 oktober, 16 en 23 november, 7 december.
Data 2018: 15 februari, 1 en 22 maart.
Psychologiedagen groep 1: donderdag 18 januari en donderdag 1 februari
Psychologiedagen groep 2: donderdag 25 januari en donderdag 8 februari
Laat José even weten in welke groep je deze dagen wil volgen.

De data voor het Derde jaar van Groep 22:
Donderdagen: 30 augustus, 13 en 27 september, 11 oktober, 15 november, 6 december.
Data 2019: 17 en 31 januari, 21 februari, 18 april en 30 mei.

Datum Academieweek 2018: Zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei.
Docenten in de Academieweek zijn: Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan, Karel Besseling en Jose Gosschalk.

De Academieweek wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl. btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl. btw en dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: Lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

De datum van de Dutch Week 2018: Zondag 24 juni t/m vrijdag 29 juni.
De docenten van de Dutch week in 2018 zijn: Chris Drew, Nathalie Walker (Healing), Su Wood (Spirit Art) en José Gosschalk. Tijdens deze week is er dus naast het ‘gewone mediumschap’ ook een healinggroep en een creatieve groep.
De Dutch week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl btw dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: Lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap van de docenten, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee met wat lekkers erbij.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

Mocht je niet kunnen in deze week, dan kun je je ook opgeven voor de Academieweek (totdat die “vol” is). De Academieweek is van zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei 2018.
De docenten van de week zijn Karel Besseling, Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan en Jose Gosschalk.
De kosten zijn hetzelfde voor beide weken. In de Academieweek is er geen healing groep en geen spirit art groep.

Opgave voor de week kun je doen via:
jose@josegosschalk.nl


Groep 23:
De data voor het Eerste jaar van Groep 23:

Zaterdagen: 30 september, 14 oktober, 11 en 18 november, 2 en 16 december 2017.
In 2018: 20 januari, 3 februari, 3 maart, 24 maart en 28 april.

De data voor het Tweede jaar van Groep 23 in 2018:
Zaterdagen: 1, 15 en 29 september, 13 oktober,

Psychologiedagen:
Groep 1: 1e dag op 10 november, 2e dag op 1 december
Groep 2: 1e dag op 17 november, 2e dag op 8 december.
Laat José even weten in welke groep je wil deelnemen, vol is vol...

Data 2019: 19 januari, 2 en 23 februari, 20 april en 1 juni.

De datum voor de Dutch week 2018 is: Zondag 24 juni t/m vrijdag 29 juni.
De docenten van de Dutch week in 2018 zijn: Chris Drew, Nathalie Walker, , Su Wood (Spirit Art en José Gosschalk.
Tijdens deze week is er naast het ‘gewone mediumschap’ ook een healinggroep en een creatieve groep.
De Dutch week wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.
De kosten van de week zijn € 695,- voor een 2-persoonskamer (incl btw) en € 795,- voor een 1 persoonskamer (incl btw en dus € 20,- per nacht extra).
Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Deel je de kamer met een ander is het dus € 100,- goedkoper.

Het bedrag is inclusief: Lestijden van 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee.
Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl


De data voor het Eerste jaar van Groep 24 in 2018:
Zondagen: 2, 16 en 30 september, 14 oktober, 18 november, 9 december.
Data 2019: 20 januari, 3 en 24 februari, 14 april en 2 juni.


Trainingsweken, bij Kasteel de Berckt te Baarlo in 2018:

De Academieweek:
Zondag 6 mei t/m vrijdag 11 mei 2018.
Docenten in de Academieweek zijn: Paul Jacobs, Andy Byng, Natalie Walker, Scott Milligan, Karel Besseling en Jose Gosschalk.

De Academieweek wordt gegeven bij Kasteel de Berckt te Baarlo. Je kunt via hun website door het gebouw wandelen.

Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Dit kost € 795,-. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 695,-. Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl


Dutch week bij Kasteel “De Berckt” te Baarlo.
Zondag 24 juni t/m vrijdag 29 juni 2018.
De Dutch week is open voor iedereen die aan zijn eigen spiritualiteit wil werken en het mediumschap wil beoefenen.
Het maakt niet uit of je al veel ervaring hebt met mediumschap of dat je nu je start wil maken hiermee, je wordt in een groep geplaats die aansluit bij jou ervaring op dit gebied.
De dagindeling is als volgt: We beginnen elke dag met een gezamelijke meditatie. Je krijgt 3 groepsessie per dag in je eigen groep (maximaal 14 studenten) waarin je zelf werkt en 1 sessie waarin een docent een lezing geeft of een tutorial. Tijdens de week is er een demonstratie mediumschap van docenten, zo krijg je alle docenten aan het werk te zien. 

Iedereen kan een 1 pk met douche en toilet op de kamer krijgen. Dit kost € 795,-. Wil je liever met 2 personen een kamer delen met douche en toilet dan is het bedrag € 695,-. Het bedrag is inclusief: lestijden 9.30 - 21.00 uur, 3 maaltijden per dag, demonstratie mediumschap, 5 overnachtingen en de hele week koffie en thee. Opgave voor de week kun je doen via: jose@josegosschalk.nl

Deze training is toegankelijk voor iedereen!
Organisatie ligt in handen van José Gosschalk en Karel Besseling.
De docenten deze week zijn: Chris Drew en Natalie Walker (Healing mediumschap), Su Wood (Spirit Art) en José Gosschalk.
Opgave voor de week en info via: jose@josegosschalk.nl of tel. 035-6970116 of 06-12961047