top of page

wo 19 okt

|

Brummen

2- daagse Retraite: van Hart tot Hart- Nog 1 plaats vrij!!

We kijken naar: Wie Ben Ik? Wil je alle illusies doen verdwijnen? Ook de ‘ik ben’ gedachte? Moeiteloos je Zelf zijn – Bevrijd raken van de zogenaamde power van de mind. Wat is de geest eigenlijk? Altijd gelukkig zijn, kan dat? Er is 1 plaats vrij gekomen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
2- daagse Retraite: van Hart tot Hart- Nog 1 plaats vrij!!
2- daagse Retraite: van Hart tot Hart- Nog 1 plaats vrij!!

Tijd & Locatie

19 okt 2022, 10:00 – 20 okt 2022, 17:00

Brummen, Zutphensestraat 177G 6971 Brummen, Nederland

Over het evenement

Er bestaat geen cursus om je Zelf te vinden want je bent het al. Wat je nodig hebt is verlangen bevrijd te zijn van gewoonten, angsten, verwachtingen etc.

Twee dagen waarin je steeds weer de mogelijkheid hebt om te kijken waar je nu staat. Wat staat er nog in de weg om helemaal Vrij te Zijn. Welk onderwerp wil je graag verheldering op hebben. Van Hart tot Hart is de weg naar ‘binnen’, het is de kortste route! De weg van Zelfrealisatie is voor mij vooral gebaseerd op de leringen van Ramana Maharshi. Mocht je boeken hebben van hem of andere leraren (mbt dit onderwerp) waar je vragen over hebt kun je die meenemen. Men probeert zichzelf te zijn in de verwarring van het persoonlijke leven van alledag. Men merkt vaak dat bepaalde gedachten, emoties, ervaringen steeds weer terugkomen.

Op een dag heb je er genoeg van en ga je op zoek naar iets of iemand die je hiermee kan helpen. Je komt in aanraking met een mooi boek geschreven door een Meester van het verre oosten of je ontmoet iemand waarbij je weet dat je verder geholpen kan worden.

Je wordt in je Hart geraakt en weet: Dit verlangen heb ik ook, 'vrij zijn van het geloof dat het verleden nog invloed op je kan hebben', vrij zijn van 'steeds maar weer verlangen te hebben naar andere dingen dan dat zich aandient' etc. Er is nog 1 plaats vrij voor deze 2-daagse. In 2023 worden er nieuwe Satsang Retraites georganiseerd, binnenkort vind je de data op de site.

Deel het evenement!

bottom of page