top of page

za 27 mei

|

Academie voor Mediumschap

Cursus Meditatie Technieken

Alles wat je aan technieken krijgt deze dagen geeft Karel ook als uitgebreide handouts mee. Absoluut een aanrader. Aanmelden via de website of via de mail: jose@josegosschalk.nl Betaling: Contant op de lesdag mogelijk of via Bankrekening: IBAN: NL 83 RABO 0155699857 tnv Academie voor Mediumschap.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cursus Meditatie Technieken
Cursus Meditatie Technieken

Tijd & Locatie

27 mei 2023, 10:00 – 28 mei 2023, 17:00

Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, 1411 KD Naarden, Nederland

Over het evenement

Karel Besseling is je docent deze twee dagen. Hij is gespecialiseerd in de traditionele Indiase Meditatie Technieken en het Mediumschap. Zijn ervaring berust op 35 jaar. Hij is veel in India geweest en is docent aan de Academie voor Mediumschap sinds de oprichting. 

Er worden Meditatiemethoden doorgegeven zoals verlichte meesters als Yogananda die aan hun studenten onderwezen. We hebben het over methoden die kosmische energie het lichaam binnentrekken. 

Energisation methodieken, technieken die de etherische wervelkolom magnetiseren. 

Technieken die de ademhaling zo goed als stilzetten, waardoor je hart langzamer gaat kloppen en je zintuigen dus minder gestimuleerd worden, zodat je denken stopt (de Hong Sau techniek). 

We hebben het over Mudra's. 

We werken aan integratie van Meditatie in ieder uur van je dagelijks leven (Karma-Yoga, Jnana-Yoga, Bhakti-Yoga en Raja-Yoga). 

De cursus wordt gegeven voor maximaal 14 personen tegelijk i.v.m intensieve begeleiding.

De cursus kost € 150,- voor twee dagen. Lestijden beide dagen van 10.00 uur - 17.00 uur.

Deel het evenement!

bottom of page