vr 29 jan. | Academie voor Mediumschap

Cursus Mediumschap Beginners (Vol)

Docenten: Karel Besseling en José Gosschalk. Aanmelden via de website of mail: jose@josegosschalk.nl Betaling: Contant op de lesdag mogelijk of via Bankrekening: IBAN: NL 83 RABO 0155699857 tnv Academie voor Mediumschap.
Aanmelden is mogelijk
Cursus Mediumschap Beginners (Vol)

Tijd & Locatie

29 jan. 10:00 – 30 jan. 17:00
Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, 1411 KD Naarden, Nederland

Over het evenement

Cursus Mediumschap voor Beginners: (VOL) Het is op dit moment al vol, je kunt je wel via de mail opgeven voor de wachtlijst. email: jose@josegosschalk.nl 

Deze 2-daagse kennismakingscursus met Mediumschap is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring met en je niveau van Mediumschap. Hoe kun je op een goede manier in contact komen te staan met de Spirituele wereld? Wat kun je na twee dagen cursus thuis in de praktijk ermee doen? We maken een begin om je energieniveau te verhogen zodat je niet alleen contact kunt maken met de Spirituele wereld maar ook met je Hogere Zelf. Je leert hoe je contact kunt leggen met je eigen dierbaren en met een familielid of vriend van een medestudent. In deze cursus ga je ook leren om de aura van je medestudenten te lezen op verschillende niveaus via verschillende technieken. Vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari 2021. Lestijden: 10.00 - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor 2 dagen.

Deel het evenement!