top of page

vr 25 jun

|

Academie voor Mediumschap

Cursus Mediumschap (VOL)

Karel en José zijn de docenten van deze 2 daagse cursus mediumschap. Je gaat deze dagen veel contact maken met de spirituele wereld, krijgt veel tips, persoonlijke feedback en je vragen worden beantwoord!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cursus Mediumschap (VOL)
Cursus Mediumschap (VOL)

Tijd & Locatie

25 jun 2021, 10:00 – 26 jun 2021, 17:00

Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, Naarden, Nederland

Over het evenement

Een 2 daagse cursus mediumschap waarbij je veel praktische oefeningen doet, ervaring krijgt in het mediumschap, vertrouwen krijgt in je intuïtie en de liefdevolle energie van de spirituele wereld voelt!

Docenten: Karel Besseling en José Gosschalk.

Op dit moment is de cursus vol. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst via de mail: jose@josegosschalk.nl

Betaling: Contant op de lesdag mogelijk of via Bankrekening: IBAN: NL 83 RABO 0155699857 tnv Academie voor Mediumschap.

Deze cursus Mediumschap is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring met en je niveau van Mediumschap. We laten je ervaren om je energieniveau te verhogen zodat je niet alleen contact kunt maken met de Spirituele wereld maar ook met je Zelf. Heb je al een beetje ervaring met het mediumschap dan ga je oefeningen doen die je stretchen. Ben je nieuw met het mediumschap dan leren we je om contact te maken met de spirituele wereld. In beide situaties ga je naar huis met oefeningen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Het is een praktische cursus, je bent dus veel aan het werk! 

Deel het evenement!

bottom of page