top of page

do 21 jul

|

De weg naar het Hart

Een avond met José - De weg naar het Hart

Een avond met José - 'De weg naar het Hart' gaat eigenlijk altijd over hetzelfde thema nl: De zoektocht naar wie of wat we in werkelijkheid zijn. Het is een uitnodiging om te ontdekken, te ervaren dat je in essentie liefde bent. Het Hart, (het Zelf) is je natuurlijke staat van Zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart
Een avond met José - De weg naar het Hart

Tijd & Locatie

21 jul 2022, 20:00 – 21:30

De weg naar het Hart

Over het evenement

Deze avonden geven je zicht op de identificatie met gedachten, emoties, het lichaam. En vooral: hoe kun je dat loslaten! Je bent altijd welkom om deze avonden bij te wonen.

In het leven geven we de minste aandacht aan wie we Zijn. De meeste aandacht gaat naar de mind, de gedachten. Deze avond laat je ervaren dat je geen slaaf van je gedachten hoeft te zijn. Je gedachten zijn niet de baas. We gaan op zoek naar de oorsprong van de geest, het denken. We verblijven in de stilte van het Hart. Je krijgt duidelijkheid in je denken en vele tips om de rust in het hoofd te vinden, te behouden en om gelukkig te zijn, niet voor even maar voor altijd, om vrij te zijn, elke dag, elk moment!

Deze avond is voor iedereen toegankelijk.

De weg naar het Hart is geen cursus. Je kunt 1 avond volgen, meerdere avonden of alle avonden. De avonden zijn altijd gratis en via zoom. Wil je intensiever hiermee aan de slag kom dan een dag bij me langs in Naarden. Dit wordt op de site aangegeven als "Ontdek je Zelf - Leef vanuit je Hart.

Deel het evenement!

bottom of page