top of page

do 01 sep

|

Satsang męt José

Een avond met José - De weg naar het Hart

Moeiteloos je Zelf zijn. Leven vanuit je Hart. Wat betekent dat voor jou? Ben je regelmatig uit balans, verlang je naar een leven waarin balans heel normaal is? Altijd gelukkig zijn is voor iedereen, het is nl je ware natuur! Kom gerust een avond bijwonen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart
Een avond met José - De weg naar het Hart

Tijd & Locatie

01 sep 2022, 20:00 – 21:30

Satsang męt José

Over het evenement

De film van het leven als film te zien, met een begin, midden en einde. Niet geloven dat het De werkelijkheid is! Dat is de grote uitdaging in het leven, zicht krijgen op de duizenden gedachten die je per dag hebt, waarvan je velen niet tot rust kunt brengen. De identificatie ermee is groot, zonder dat je je daarvan bewust bent, net zoals de identificatie met het lichaam en de emoties groot is. Daardoor ontstaan er steeds weer perioden van verdriet, angst, boosheid etc. Natuurlijk ben je ook vaak blij en gelukkig. Het is een vicieuze cirkel….

Uiteindelijk brengt dit mensen op een dag tot de vraag:

Waarom gebeurt dit mij? Wat is het doel van m'n leven? Hoe kan ik altijd moeiteloos gelukkig zijn? Ik wil rust. Ik weet niet wie ik ben.

Dan ben je klaar om de illusie waarin je geleefd hebt los te laten. Dàn kun je het leven door jou heen laten ontvouwen zonder dat “jij” als persoon, als ego, ingrijpt.

Deel het evenement!

bottom of page