top of page

do 06 mei

|

Online via zoom

Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Deze avonden zijn voor iedereen die het verlangen heeft om Vrij te zijn! Zo vaak als je wilt kun je de avonden bijwonen. Het is geen cursus. Je ontdekt Wie je in werkelijkheid Bent. De avonden zijn gratis via zoom.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Tijd & Locatie

06 mei 2021, 20:00 – 21:30

Online via zoom

Over het evenement

Wil je graag ontdekken en realiseren wat je in werkelijkheid bent? Wil je alle vragen kunnen stellen hierover? Deze avond moedigt je aan overtuigingen over je zelf zelf los te laten en diep binnen in het Hart de antwoorden te zien. De gedachte dat het denken moet stoppen is een gedachte. Het denken zal nl. nooit helemaal stoppen maar soms is de mind even leeg, dat is al geweldig. Het Zelf realiseren is nog iets anders, voor iedereen te ontdekken!

Op deze avonden ontdek je o.a dat de beweging van gedachten niet gevolgd hoeft te worden en wat een helderheid dat geeft! Je bent welkom om vanavond mee te doen, trouwens, om zoveel avonden mee te doen als je wilt.

Na afloop krijg je de opname toegestuurd om het nog een keer te beluisteren. Je kunt je aanmelden via de site of via jose@josegosschalk.nl

Deel het evenement!

bottom of page