top of page

za 10 jul

|

Een avond met José - De weg naar het Hart

Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Deze avonden zijn voor degene die rust willen in het hoofd. Voor degene die vanuit het Hart willen leven niet alleen vanuit het gevoel, want dat 'komt en gaat' en geeft geen blijvend Gelukkig zijn.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Tijd & Locatie

10 jul 2021, 20:00 – 21:30

Een avond met José - De weg naar het Hart

Over het evenement

Deze avonden zijn voor degene die rust willen in het hoofd. Voor degene die vanuit het Hart willen leven niet alleen vanuit het gevoel, want dat 'komt en gaat' en geeft geen blijvend Gelukkig zijn. We identificeren ons al talloze jaren met onze gedachten, met het lichaam, met de emoties. Waardoor we regelmatig ons dan weer eens vrolijk en gelukkig voelen en dan weer niet. Deze avonden geven je de mogelijkheid om altijd gelukkig te zijn, elke dag!

Nieuwe data: 10 juli, 9 september, 23 september, 14 oktober, 30 oktober, 6 november, 27 november en 9 december. De weg naar het Hart is geen cursus. Je kunt 1 avond volgen, meerdere avonden of alle avonden. De avonden zijn altijd gratis en via zoom. WIl je intensiever hiermee aan de slag kom dan een dag bij me langs in Naarden. Dit wordt op de site aangegeven als "Ontdek je Zelf - Leef vanuit je Hart. Er is vraag naar een driedaagse retraite, hopelijk is dat nog dit jaar te plannen, anders volgend jaar.

Deel het evenement!

bottom of page