top of page

do 23 sep

|

Een avond met José - De weg naar het Hart

Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Moeiteloos je Zelf zijn. Leven vanuit je Hart. Wat betekent dat voor jou? Ben je regelmatig uit balans, verlang je naar een leven waarin balans heel normaal is? Altijd gelukkig zijn is voor iedereen te ontdekken en te leven, het is nl je ware natuur! Kom gerust een avond bijwonen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Tijd & Locatie

23 sep 2021, 20:00 – 21:30

Een avond met José - De weg naar het Hart

Over het evenement

Een avond met José - 'De weg naar het Hart' gaat eigenlijk altijd over hetzelfde thema nl: De zoektocht naar wie of wat we in werkelijkheid zijn. Het is een uitnodiging om te ontdekken, te ervaren dat je in essentie liefde bent. Het Hart, het Zelf is een natuurlijke staat van Zijn. In het leven geven we de minste aandacht aan wie we Zijn. De meeste aandacht gaat naar de mind, de gedachten. Deze avond laat je ervaren dat je geen slaaf van je gedachten hoeft te zijn. Je gedachten zijn niet de baas. We gaan op zoek naar de oorsprong van de geest, het denken. We verblijven in de stilte van het Hart. Je krijgt duidelijkheid in je denken en vele tips om de rust in het hoofd te vinden, te behouden en om gelukkig te zijn, niet voor even maar voor altijd, om vrij te zijn, elke dag, elk moment!

Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden graag via de website of mail: jose@josegosschalk.nl 

Nieuwe data: 14 oktober, 30 oktober, 6 november, 27 november en 9 december. De weg naar het Hart is geen cursus. Je kunt 1 avond volgen, meerdere avonden of alle avonden. De avonden zijn altijd gratis en via zoom. WIl je intensiever hiermee aan de slag kom dan een dag bij me langs in Naarden. Dit wordt op de site aangegeven als "Ontdek je Zelf - Leef vanuit je Hart. Er is vraag naar een driedaagse retraite, hopelijk is dat nog dit jaar te plannen, anders volgend jaar.

Deel het evenement!

bottom of page