top of page

zo 08 nov

|

Online via Zoom

Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Is Gelukkig zijn of Vrij zijn hetzelfde? Kun je moeiteloos je Zelf zijn? Heb je dit verlangen? Je bent welkom om er vanavond bij te zijn en het te ontdekken! Je kunt je aanmelden via de site of via jose@josegosschalk.nl

Reserveren is mogelijk
Nog plaatsen beschikbaar
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Tijd & Locatie

08 nov 2020, 12:33 – 12:48

Online via Zoom

Over het evenement

Alle avonden met José - 'De weg naar het Hart' gaan over hetzelfde thema nl: De zoektocht naar wie of wat we in werkelijkheid zijn. Het is een uitnodiging om te ontdekken, via een directe ervaring dat je in essentie liefde bent. Het Hart, het Zelf is een natuurlijke staat van Zijn. In het leven geven we de minste aandacht aan wie we Zijn. De meeste aandacht gaat naar de mind, de gedachten. Deze avond laat je ervaren dat je geen slaaf van je gedachten hoeft te zijn. Je gedachten zijn niet de baas. We gaan op zoek naar de oorsprong van de geest, het denken. We verblijven in de stilte van het Hart. Je krijgt duidelijkheid in je denken en vele tips om de rust in het hoofd te vinden, te behouden en om gelukkig te zijn, niet voor even maar voor altijd, om vrij te zijn, elke dag, elk moment!

Deze avond is voor iedereen toegankelijk.

Andere data: donderdag 26 november en donderdag 10 december.

Je hoeft niet per sé alle data te volgen. Ik huur de meeting room voor een bepaald aantal deelnemers dus meld je asjeblieft wel aan via de site of de mail om teleurstelling te voorkomen.

Deel het evenement!

bottom of page