top of page

za 27 nov

|

Een avond met José - De weg naar het Hart

Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Het doel van het leven is om het Zelf te realiseren. Te ervaren dat je het Zelf bent, hier en nu. Dat is waar Satsang over gaat. Wat je in werkelijkheid bent is niet het ego, het denken of het lichaam. Hoe kun je de identificatie die je ermee hebt opgeven. Wat is de bron van je gedachten?

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)
Een avond met José - De weg naar het Hart (gratis online)

Tijd & Locatie

27 nov 2021, 20:00 – 21:30

Een avond met José - De weg naar het Hart

Over het evenement

Een avond met José - 'De weg naar het Hart' gaat eigenlijk altijd over hetzelfde thema nl: De zoektocht naar wie of wat we in werkelijkheid zijn. Het is een uitnodiging om te ontdekken, te ervaren dat je in essentie liefde bent. Het Hart, het Zelf is een natuurlijke staat van Zijn. In het leven geven we de minste aandacht aan wie we Zijn. De meeste aandacht gaat naar de mind, de gedachten. Deze avond laat je ervaren dat je geen slaaf van je gedachten hoeft te zijn. Je gedachten zijn niet de baas. We gaan op zoek naar de oorsprong van de geest, het denken. We verblijven in de stilte van het Hart. Je krijgt duidelijkheid in je denken en vele tips om de rust in het hoofd te vinden, te behouden en om gelukkig te zijn, niet voor even maar voor altijd, om vrij te zijn, elke dag, elk moment!

Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Je kunt je aanmelden via de site of via jose@josegosschalk.nl

Nieuwe dataum: 9 december. 

De weg naar het Hart is geen cursus. Je kunt 1 avond volgen, meerdere avonden of alle avonden. De avonden zijn altijd gratis en via zoom. WIl je intensiever hiermee aan de slag kom dan een dag bij me langs in Naarden. Dit wordt op de site aangegeven als "Ontdek je Zelf - Leef vanuit je Hart. Er is vraag naar een driedaagse retraite, hopelijk is dat nog dit jaar te plannen, anders volgend jaar.

Deel het evenement!

bottom of page