top of page

za 12 feb

|

Academie voor Mediumschap

In je 'Kracht' komen.

Jij kunt jezelf trainen om een krachtige aura te ontwikkelen en om altijd in balans en harmonie te zijn, èn verbonden. Dat gaan we vandaag neerzetten!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
In je 'Kracht' komen.
In je 'Kracht' komen.

Tijd & Locatie

12 feb 2022, 10:00 – 17:00

Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, 1411 KD Naarden, Nederland

Over het evenement

Workshop: In je ‘Kracht’ komen.

In deze workshop leer je te werken met je energielichaam en met het causale lichaam (de ziel). Deze 2 lichamen vormen de basis, de programmering van je fysieke lichaam.

Een sterk ‘energielichaam’ heelt het fysieke lichaam, trekt aan en stoot af wat jij in het leven wilt, brengt je in harmonie, blijdschap en rust, brengt je bij ‘intuïtief leven’ en bij de stille fluisteringen van je causale lichaam (BewustZijn, je Ziel). In deze workshop trainen we je om kosmische energie om te zetten in lichaamsenergie, versterken we je meridianen en chakra’s, harmoniseren we je beide hemisferen (hersenhelften), ontspannen we het fysieke lichaam, wordt je een ‘toeschouwer’ van jezelf, laten we je ervaren hoe je vanuit jezelf naar je Zelf komt met ten minste 8 technieken uit het sjamanisme, de klassieke yoga en de huidige wetenschap. Dit is een verwendag voor jezelf. Elke techniek krijg je mee op papier / cd / dvd, zodat je dit kunt blijven trainen bij jezelf , maar ook aan anderen kunt leren.

Deel het evenement!

bottom of page