top of page

za 26 feb

|

Academie voor Mediumschap

Mediumschap met Karel en José

Twee inspirerende dagen! Mediumschap in praktische vorm, veel oefenen, ruimte voor vragen, gelijkgestemden ontmoeten, een energie boost! Betaling: contant op de 1e lesdag mogelijk of via bankrekening: IBAN: NL83RABO0155699857 tnv Academie voor Mediumschap. Nog een paar plaatsen beschikbaar!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mediumschap met Karel en José
Mediumschap met Karel en José

Tijd & Locatie

26 feb 2022, 10:00 – 27 feb 2022, 17:00

Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, 1411 KD Naarden, Nederland

Over het evenement

Een 2-daagse cursus mediumschap waarbij je veel praktische oefeningen doet, ervaring krijgt in het mediumschap, vertrouwen krijgt in je intuïtie en je de liefdevolle energie van de spirituele wereld voelt!

Het lesgeld is € 150,- voor twee dagen van 10.00 - 17.00 uur.

Docenten: Karel Besseling en José Gosschalk.

Betaling: Contant op de lesdag mogelijk of via Bankrekening: IBAN: NL 83 RABO 0155699857 tnv Academie voor Mediumschap.

Deze cursus Mediumschap is voor iedereen toegankelijk, ongeacht je ervaring met en je niveau van Mediumschap. We laten je ervaren om je energieniveau te verhogen zodat je niet alleen contact kunt maken met de Spirituele wereld maar ook met je Zelf. Heb je al een beetje ervaring met het mediumschap dan ga je oefeningen doen die je stretchen. Ben je nieuw met het mediumschap dan leren we je om contact te maken met de spirituele wereld. In beide situaties ga je naar huis met oefeningen die je in het dagelijks leven kunt toepassen. Het is een praktische cursus, je bent dus veel aan het werk!

Deel het evenement!

bottom of page