top of page

do 02 nov

|

Satsang met José - Van Hart Tot Hart

Satsang met José

Iedereen is van harte welkom vanavond! Er is de mogelijkheid om je vragen te stellen, de stilte te laten spreken, weerstand in het hoofd te ervaren of de weerstand te zien oplossen! Aanmelden via site of mail: jose@josegosschalk.nl Wil je meer? Er worden ook 3-daagse Satsang retraites gegeven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Satsang met José
Satsang met José

Tijd & Locatie

02 nov 2023, 20:00 – 21:30

Satsang met José - Van Hart Tot Hart

Over het evenement

Misschien heb je vele jaren zelfontwikkeling achter de rug. Heb je cursussen of opleidingen gedaan waarbij je veel over jezelf geleerd hebt. En toch...heb je nog steeds het gevoel dat je iets mist. Het gevoel van alles te hebben in je leven en je toch afgescheiden, eenzaam te voelen. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt in situaties die het leven gebracht hebben, bv. op het gebied van werk, relaties, stress of gezondheid. Het maakt niet uit wat de achtergrond is, wat het verleden is, want het verleden komt toch nooit meer terug! 

Zoals de vuilnis elke week wordt meegenomen door de vuilniswagen om nooit meer in je keuken terug te komen, doe jij er alles aan om niet in de valkuil van het verleden te vallen. Helaas zoekt de mind altijd weer nieuwe uitdagingen, ‘jij’ bent altijd onderweg naar het volgende en op een dag zit je toch weer in de (schijnbare) ellende.

Satsang bijeenkomsten brengen de mogelijkheid alles wat je tegenhoudt m.b.t. Vrij Zijn, op te laten lossen, energetisch los te laten, te doorzien. Te ervaren dat alles vrije energie is en dat het 'lijkt' alsof we 'vast' zitten, alsof er problemen zijn, alsof er overtuigingen zijn waar we ons aan moeten hechten.

Het laat zien dat we ons (schijnbaar) verantwoordelijk voelen voor dingen buiten onszelf. Opeens zie je dat je altijd buiten jezelf kijkt en handelt! Er ontstaat helderheid, momenten van Vrij Zijn. 

Dàt wat is, is hier en nu, overal en nergens. 'Dàt wat is' kent geen tijd en ruimte, is totaal vrij en tegelijkertijd kan het ook samentrekken en is het gebonden, gebonden in de zin dat we denken dat we dat in werkelijkheid zijn. Wat geweldig om te ontdekken dat we zo niet verder hoeven te leven! 

Het is vormloos en heeft een vorm.  Emoties verschijnen en verdwijnen alleen is er niks meer wat de emoties vasthoudt....

Deel het evenement!

bottom of page