top of page

do 01 feb

|

De weg naar het Hart - gratis - Zoom

Satsang met José - De weg naar het Hart

Satsang is een gelegenheid waar je de weg terug kunt vinden naar het Hart. Het is niet moeilijk, realiseer dat je het Bent, kijk in plaats van naar buiten, naar binnen en ontdek Liefde die je jaren niet meer gekend hebt! Je bent ook welkom bij de 1 of 3-daagse Satsang Retraites - Van Hart tot Hart.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Satsang met José - De weg naar het Hart
Satsang met José - De weg naar het Hart

Tijd & Locatie

01 feb 2024, 20:00 – 21:30

De weg naar het Hart - gratis - Zoom

Over het evenement

Misschien heb je vele jaren zelfontwikkeling achter de rug. Heb je cursussen of opleidingen gedaan waarbij je veel over jezelf geleerd hebt. En toch...heb je nog steeds het gevoel dat je iets mist. Het gevoel van alles te hebben in je leven en je toch afgescheiden, eenzaam te voelen. Misschien ben je jezelf kwijtgeraakt in situaties die het leven gebracht hebben, bv. op het gebied van werk, relaties, stress of gezondheid. Het maakt niet uit wat de achtergrond is, wat het verleden is, want het verleden komt nooit meer terug! Zoals de vuilnis elke week wordt meegenomen door de vuilniswagen om nooit meer in je keuken terug te komen, doe jij er alles aan om niet in de valkuil van het verleden te vallen. Helaas zoekt de mind altijd weer nieuwe uitdagingen, ‘jij’ is altijd onderweg naar het volgende en op een dag zit je toch weer in de (schijnbare) ellende.

Satsang bijeenkomsten brengen de mogelijkheid alles wat je tegenhoudt m.b.t. Vrij Zijn, op te laten lossen, energetisch los te laten, te doorzien. Te ervaren dat alles vrije energie is en dat het 'lijkt' alsof we 'vast' zitten, alsof er problemen zijn, alsof er overtuigingen zijn waar we ons aan moeten hechten.

Het laat zien dat we ons (schijnbaar) verantwoordelijk voelen voor dingen buiten onszelf. Opeens zie je dat je altijd buiten jezelf kijkt en handelt! Er ontstaat helderheid, glimpsen van Vrij Zijn. Realisatie ontstaat dat alles wat er gebeurt niet is wat je Bent.

Dàt wat is, is hier en nu, overal en nergens. 'Dàt wat is' kent geen tijd en ruimte, is totaal vrij en tegelijkertijd kan het ook samentrekken en is het gebonden.

Het is vormloos en heeft een vorm.  Emoties verschijnen en verdwijnen, er is niks meer wat de emoties vasthoudt. Ontdek de prachtige rol die de spirituele wereld hierin speelt.

Deel het evenement!

bottom of page