top of page

za 31 okt

|

Academie voor Mediumschap

Twee daagse Meditatie Cursus (1)

Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar! Datum: Zaterdag 14 en zondag 15 november. Lesgeld: € 150,- voor de 2 dagen. Aanmelden via de site of mail: jose@josegosschalk.nl Betaling: Contant op de lesdag mogelijk of via Bankrekening: IBAN: NL 83 RABO 0155699857 tnv Academie voor Mediumschap.

Aanmelden is mogelijk
Reserveren via site of mail
Twee daagse Meditatie Cursus (1)
Twee daagse Meditatie Cursus (1)

Tijd & Locatie

31 okt 2020, 10:00 – 14:00

Academie voor Mediumschap, Flevolaan 42, Naarden, Nederland

Over het evenement

Cursus Meditatie technieken:

Meditatie is een belangrijke voorwaarde om te kunnen versmelten in een Mediamieke link tijdens je werk als Medium en om in 'de flow' te blijven tijdens een contact met de Spirituele Wereld. In deze 2-daagse cursus worden de Meditatie technieken, zoals die in Engeland onderwezen worden, onderricht: 1. De 'versmeltingstechniek met de Spirituele Wereld' alswel 2. De methode hoe je 'in the Power zit' om meer contact en een betere afstemming met de gidsen te krijgen waarmee je in je mediumschap werkt. Het grootste deel van de workshop zullen we echter werken met de klassieke Indiase Meditatie methodieken, zoals verlichte meesters als Yogananda die aan hun studenten onderwezen. We hebben het over methoden die kosmische energie het lichaam binnentrekken ('Energisation methodieken'), technieken die de etherische wervelkolom magnetiseren, technieken die de ademhaling zo goed als stilzetten, waardoor je hart langzamer gaat kloppen en je zintuigen dus minder gestimuleerd worden zodat je denken stopt (de 'Hong Sau'-techniek), en we hebben het over Mudra's. Verder werken we aan integratie van Meditatie in ieder uur van je dagelijks leven (Karma-Yoga, Gyana-Yoga, Bhakti-Yoga en Raja-Yoga). Deze cursus wordt gegeven voor maximaal 14 personen tegelijk i.v.m. intensieve begeleiding. De cursus is bedoeld voor mensen die het verlangen hebben om -indien mogelijk elke dag- te gaan mediteren. De training wordt gegeven door Karel Besseling.  Datum cursus ‘Meditatie technieken’: Zaterdag 14 en zondag 15 november. 

De tijden zijn: 10.00 uur - 17.00 uur. Lesgeld: € 150,- voor 2 dagen. Aanmelden via de site of via jose@josegosschalk.nl 

Deel het evenement!

bottom of page