top of page

wo 21 sep

|

Brummen

Twee daagse Retraite - van Hart tot Hart (VOL) wachtlijst mogelijk. Oktober nog paar plaatsen vrij

Satsangs zijn goede momenten, mogelijkheden om i.p.v. ‘naar buiten te kijken’ de wereld in, ‘naar binnen te gaan’ vanuit het verlangen; dat wat je Bent in werkelijkheid te vinden. (Vol) Aanmelden voor de wachtlijst is mogelijk. In oktober is er nog plaats bij dezelfde Retraite.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Twee daagse Retraite - van Hart tot Hart (VOL) wachtlijst mogelijk. Oktober nog paar plaatsen vrij
 Twee daagse Retraite - van Hart tot Hart (VOL) wachtlijst mogelijk. Oktober nog paar plaatsen vrij

Tijd & Locatie

21 sep 2022, 10:00 CEST – 22 sep 2022, 17:00 CEST

Brummen, Zutphensestraat 177, 6971 JR Brummen, Nederland

Over het evenement

Er bestaat geen cursus om je Zelf te vinden want je bent het al. Wat je nodig hebt is verlangen bevrijd te zijn van gewoonten, angsten, verwachtingen etc.

Twee dagen waarin je steeds weer de mogelijkheid hebt om te kijken waar je nu staat. Wat staat er nog in de weg om helemaal Vrij te Zijn. Welk onderwerp wil je graag verheldering op hebben. Van Hart tot Hart is de weg naar ‘binnen’, het is de kortste route! De weg van Zelfrealisatie is voor mij vooral gebaseerd op de leringen van Ramana Maharshi. Mocht je boeken hebben van hem of andere leraren (mbt dit onderwerp) waar je vragen over hebt kun je die meenemen. Men probeert zichzelf te zijn in de verwarring van het persoonlijke leven van alledag. Men merkt vaak dat bepaalde gedachten, emoties, ervaringen steeds weer terugkomen.

Op een dag heb je er genoeg van en ga je op zoek naar iets of iemand die je hiermee kan helpen. Je komt in aanraking met een mooi boek geschreven door een Meester van het verre oosten of je ontmoet iemand waarbij je weet dat je verder geholpen kan worden.

Je wordt in je Hart geraakt en weet: Dit verlangen heb ik ook, bevrijd te zijn van de illusie-wereld. Je bent van harte welkom deze dagen!

Deel het evenement!

bottom of page